РефератТема: Способи отримання пряжі та їх влип на властивості (пряжі) (ID:14397)
| Розмір архіву: 29 кб. | Обсяг: 19 стор. | Ціна: 75 грн. | Додано на сервер: 12.08.2008 |
ЗмістВступ 3
1. Загальна характеристика текстильних волокон та виробництва пряжі 4
2. Дослідження якості пряжі та її властивостей 10
3. Вплив споживчих властивостей пряжі на виготовлення трикотажу 15
4. Вплив способу прядіння на виготовлення бавовняних тканей 17
Висновки 18
Література 19
Література1. Ф.Х. Садыкова, Д.М. Садыкова, Н.И. Кудряшова «Текстильное материаловедение и основы текстильных производств», 1989 год, Москва. 2. Д.І. Козьмич, Л.В. Поліщук, М.М. Діанич, В.Ю. Сицько Товарознавство текстильних, швейних і трикотажних товарів.: підручник /. – К.: Вища школа, 1992 – 408 ст. 3. А. Ф. Шепелев, И. А. Печенежская “Товароведение и экспертиза швейно-трикотажных товаров” – Ростов-на-Дону, Издательский центр “Март” 2001 – 224с 4. Протасова В.А. Прядение шерсти и химических волокон: учебник. – М.: Легпромбытиздат, 1987– 294 с. 5. Справочник по шерстопрядению. Под ред. В.К. Афанасьева и др. – М: Легкая и пищевая промышленность, 1983. – 473 с.
Замовити Купити «Способи отримання пряжі та їх влип на властивості (пряжі)»
ПередивитисьПередивитись з сайту...


Copyright © 2009 msoffice.com.ua | разработка сайта
- vbs.com.ua
reftur.org.ua Головна Мапа сайту Контакти Рейтинг робіт ONLINE замовлення Каталог готових робіт Головна сторінка Про нас Наші послуги Віртуальний офіс